Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

На базі Навчального центру Головного управління ДСНС України у місті Києві буде організовано проведення навчання добровольців-рятувальників

Відповідно до наказу Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 01.06.2022 № 291 «Про деякі питання організації підготовки добровольців-рятувальників», на базі Навчального центру Головного управління ДСНС України у місті Києві буде організовано проведення навчання добровольців-рятувальників.

З метою навчання громадян для виконання завдань із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, у тому числі спричинених збройною агресією російської федерації проти України, організовуються навчання з підготовки добровольців-рятувальників з питань цивільного захисту.

Навчання проходитиме у Навчальному центрі Головного управління ДСНС України у м. Києві на безоплатній основі (за підтримки Фонду Східної Європи), термін навчання два тижні (у робочі дні) з 24.04.2023 по 30.07.2023.

По закінченню навчання видається посвідчення (сертифікат) державного зразка про проходження навчання добровольців-рятувальників. Примірна навчальна програма підготовки добровольців-рятувальників розміщена нижче.

У разі наявності осіб, які мають бажання та готові пройти курс навчання добровольців-рятувальників, необхідно звернутися та проінформувати в термін до 17 квітня 2023 року Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області.

(Контактна особа: Холбутаєв Руслан, тел. +38 063-443-55-53).

Примірна навчальна програма підготовки добровольців-рятувальників

Коментарі