Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні представники молодіжних рад та центрів, громадських організацій дотичних до роботи з молоддю на території Обухівської міської ТГ!

УВАГА! ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ З МОЛОДДЮ.

НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «МОЛОДІЖНА СТОЛИЦЯ УКРАЇНИ» ПРОДОВЖЕНО!!!

З 2017 року в Україні щороку проводиться конкурс, завдяки якому визначають найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді.

Ініціаторами проведення є Міністерство молоді та спорту України, Український інститут міжнародної політики та Національна молодіжна рада України.

Метою конкурсу є узагальнення і поширення кращих європейських та світових практик у сфері молодіжної політики, обмін досвідом молодих людей із різних частин України, проведення тематичних заходів упродовж цілого року задля залучення молоді до усіх сфер життя на місцевому і регіональному рівнях.

Переможці попередніх років «МОЛОДІЖНА СТОЛИЦЯ УКРАЇНИ»:
2018 року – м. Львів
2019 року – м. Кам’янець-Подільський
2020 року – м. Тернопіль
2022 року – м. Острог

Усі, хто зацікавлений взяти участь у даній ініціативі та представити місто Обухів столицею молоді, просимо звертатися за поданими адресами і надсилати свої заявки.

Термін прийняття заявок продовжено до 31 грудня 2021 року:

у друкованому вигляді на адресу: Міністерство молоді та спорту України,
м. Київ, вул. Еспланадна, 42;

в електронному вигляді (скан-копія у форматі PDF): info@youthcapital.org.ua

З детальною інформацією про конкурс можна ознайомитися на сайті Асоціації міст України: https://auc.org.ua/ або на сайті «Молодіжна столиця України»: http://youthcapital.org.ua/

За додатковою інформацією можна звернутися за тел.: (044) 284-30-26
Лілія Шкира, головна спеціалістка відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України.

Коментарі