Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ З ПИТАНЬ БОРОТЬБИ З НАРКОМАНІЄЮ ТА ІНШИХ СОЦІАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ

Такі соціальні недуги, як наркоманія, алкоголізм, ігроманія та інші види небезпечних залежностей, на жаль, у суспільстві мають значне поширення порівняно з минулими роками.

В першу чергу, страждають молодь та неповнолітні, які не повністю усвідомлюють згубний вплив такого сумнівного задоволення.

А вийти з важкого стану залежності щастить лише одиницям, і не завжди це має стовідсотковий успіх.

Саме про це на круглому столі, що відбувся у стінах міської ради, велося обговорення.
Ініціаторами зустрічі були представники ГО “Сінергія М”, Реабілітаційний центр “Істок” та ГО “Центр сприяння і розвитку громадських рад України”.

Були також запрошені представники превентивної діяльності ГУНП в Київській області, соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Обухівської міської ради, медичні працівники відповідного фахового спрямування, представники церковних конфесій та громадських організацій, що займаються проблемами наркозалежних, депутати міської ради, які входять до постійної комісії з гуманітарних питань, старости тих округів, де є проблеми з даного питання, громадськість міста.

У ході зустрічі піднімалися важливі питання запобігання цим важким соціальним недугам та обговорювалися ймовірні шляхи подолання їх. У результаті була створена робоча група із фахівців, яка в подальшому напрацює план конкретних дій, із залученням усіх можливих та необхідних інструментів, включаючи законодавчі, для вирішення цієї проблеми на місцевому рівні.

Коментарі