Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

«Круглий стіл» в Обухівському управлінні

В Обухівському управлінні ГУ ДПС у Київській області відбулося засідання «круглого столу», ключовою темою якого було ознайомлення платників податків з електронними сервісами органів ДПС, – з їх різноманіттям та можливостями.

Захід відкрила начальник Обухівської ДПІ Обухівського управління ГУ ДПС у Київській області Світлана БЄЛЯЄВА, яка наголосила, що значна частина платників податків вже знайома та успішно використовує сервіс подання звітності в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису, проте на офіційному веб-порталі ДПС існує велика кількість інших сервісів і завдання цього заходу полягає в ознайомленні його учасників із основними з них та проведення практичного заняття по роботі з електронними сервісами.

Спеціаліст інформаційних технологій Обухівського управління ГУ ДПС у Київській області Дмитро ЯКОВИШИН інформував учасників семінару про функціонування сервісів «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Інформація про максимальні роздрібні ціни», «Реєстр індивідуальних податкових консультацій», «Система обліку публічної інформації» та розширив їх знання про можливості «Електронного кабінету». Акцентував увагу на поданні податкової звітності в електронному вигляді, інформувавши про перелік реєстраційних документів необхідних для отримання послуг електронного цифрового підпису.

Усі обговорювані питання є актуальними та цікавими для присутніх на заході представників СГ, які жваво ставили запитання та ділилися власними думками з порушених приводів.

Учасники «круглого столу» дякували працівникам управління за отриману інформацію та навички у роботі.

Обухівське управління

Коментарі