Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Оновлення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти

Протягом серпня 2024 року заклади загальної середньої освіти Обухівської міської територіальної громади отримали нове мультимедійне обладнання, яке придбано відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Питання надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (за спеціальним фондом державного бюджету) у 2023 році від 19.09.2023 № 1023, зі змінами, для придбання мультимедійного обладнання для навчальних кабінетів закладів загальної середньої освіти комунальної власності громади, що здійснюють освітній процес за Державним стандартом базової середньої освіти на першому (адаптаційному) циклі базової середньої освіти за очною, поєднанням очної та дистанційної форми здобуття освіти.

Відповідно до вищезазначеної постанови мультимедійне обладнання закуповується на засадах співфінансування. Обухівською міською радою на співфінансування придбання мультимедійного обладнання виділено більше, ніж 50% від потреби.

У всіх закладах загальної середньої освіти відповідно до замовлень, зроблених адміністраціями закладів, встановлено мультимедійні дошки і проєктори або інтерактивні панелі.

Придбання здійснювалось для 5-6 класів, пропорційно до кількості класів.