Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В УНІВЕРСИТЕТІ ТРЕТЬОГО ВІКУ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ВИПУСКНИКІВ

Учора в Університеті третього віку, створеному на базі Територіального центру надання соціальних послуг, відбулося зворушливе свято випускників цього закладу.

Після насиченого навчального року, адже в Університеті діють 7 факультетів, студенти елегантного віку отримали багато цікавих знань та опанували корисні для себе навички.

Ця чудова та необхідна ініціатива була підтримана місцевою владою ще в 2018 році. І відтоді заклад радо зустрічає своїх відвідувачів, а цьогоріч їх 93.

В Університеті створено свій народний хор “Оксамит” та діють факультети різних напрямків.

Усі викладачі є професіоналами своєї справи. Вони вкладають серце й душу в заняття з поважними студентами, для яких такі зустрічі, як свіжий ковток повітря, як можливість розширити свій кругозір й просто поспілкуватися.

Особливо хочемо відмітити Окуневич Тетяну Григорівну, викладачку української мови, доцентку кафедри української і слов’янської філології та журналістики Херсонського державного університету, кандидата педагогічних наук, яка змушена була виїхати під час війни з окупованої території. Знайшовши в собі сили рухатися вперед, вона плекає рідну мову й за допомогою цікавих занять долучає до її вивчення усіх бажаючих.

На святі лунали пісні, декламували вірші та проводили веселі конкурси й вікторини.

Було багато теплих привітань, хороших слів на адресу випускників та усього колективу цього чудового й затишного закладу. Були й солодкі подарунки від міської ради.

Відтепер в Університеті канікули, як і годиться по закінченню навчання, щоб потім восени, з новими силами та натхненням розпочати наступний навчальний сезон.

Бажаємо, щоб кількість студентів з року в рік збільшувалася, інтерес до відкриття всього нового лише зростав, а радість від набутих знань та приємних знайомств множилася.

Мирного життя кожній родині!

Коментарі