Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні Обухівчани!

На території Обухівського району Київської області розпорядженням начальника Обухівської районної військової адміністрації Київської області №57 від 04 квітня 2024 року оголошено про проведення у 2024 весняних заходів благоустрою територій населених пунктів Обухівського району Київської області.

А тому, з приходом весни та наближенням найбільшого християнського свята – Великодня, звертаємось до всіх жителів громади із закликом подбати про благоустрій, наведення належного порядку на наших вулицях, у парках, скверах та прилеглих до будинків територіях.

Всі ми хочемо жити в місті чи селі, де ошатні будинки, чисті вулиці, доглянуті храми й пам’ятники, квітучі сади, впорядковані зелені зони. Але, як не прикро про це говорити, через байдужість, багато з наших вулиць й прилеглих до них територій, після зими скоріше нагадують сміттєзвалище, ніж зони життя і відпочинку.

Але разом ми можемо зробити наші населені пункти кращими. Саме тому ми запрошуємо всіх громадян до участі у весняному прибиранні. Ми пропонуємо підприємцям, працівникам установ і організацій, всім громадянам відновити практику проведення санітарних днів по прибиранню прилеглої і закріпленої території.

Закликаємо всіх керівників установ, організацій, жителів громади дбати про благоустрій та впорядкування кожної вулиці, кожного двору і оселі, пам’ятника чи пам’ятного знака, могил наших предків.

Для участі у весняному благоустрою не потрібно чекати спеціального запрошення. Кожен житель громади може долучитись до справи і прибрати сміття навколо будинку, висадити квіти на прибудинковій території або, принаймні, прибрати з вулиці будівельні матеріали, що роками лежать перед садибами.

Зичимо всім натхнення, успіхів, організованості, самоповаги і задоволення від результатів роботи.

Пам’ятаймо чудове правило: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Не залишайтесь байдужими!

Відділу з питань благоустрою виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області

Коментарі