Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні жителі Обухівської міської територіальної громади!

6 березня 2024 року в сесійній залі Обухівської міської ради відбулося зібрання, на якому під тиском активних громадян та за підтримки депутата міської ради, голови фракції «Голос» Богдана Яцуна, я був змушений написати заяву про відставку з посади секретаря.

Питання стояло «наріжним каменем»: або я йду наперекір законодавству, яке на даний час не дозволяє органам місцевого самоврядування прямі закупівлі для військових потреб, і підписую усі необхідні документи, або йду з посади.

Я маю великий досвід роботи з людьми. Свого часу працював на багатьох керівних посадах на декількох підприємствах. Звик дивитися чесно людям в очі, не робити справи всупереч своїй совісті та діяти лише в рамках закону. Саме тому, я прийняв це вагоме рішення.

Зараз ми усі живемо в надскладний час для України. Останні два роки були не простими для нашої громади. Та ми усі разом змогли втримати й забезпечити майже той самий рівень життєдіяльності нашої громади, який був до війни, адже будинки були забезпечені теплом, водою, електроенергією. Комунальні служби працювали й надавали свої послуги. Великі підприємства, малий та середній бізнес наповнювали бюджет громади. Щира подяка вам за це!

Продовжували свою роботу установи освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, спортивні заклади та заклади культури, інші установи, завдяки яким підтримувався на належному рівні соціально-економічний та культурний розвиток Обухівської громади.

Ви, шановні жителі, кожен на своєму місці наближаєте перемогу нашої країни, продовжуєте волонтерити, донатити й робити неймовірні речі для наших воїнів. Величезне дякую кожному з вас!

Йдучи з цієї посади, хочу подякувати своїм колегам, депутатам, членам виконавчого комітету, усім, з ким працював понад 8 років у міській раді. Щиро бажаю вам сил та натхнення, впевнено крокувати вперед для здійснення позитивних змін в громаді, мирного сьогодення та майбутнього для кожного з вас, та України в цілому.

Майбутньому новому керівнику бажаю витримки й наснаги, необхідної підтримки від оточуючих та благополуччя у справах та починаннях.

З вірою у перемогу України! Українці – достойна нація. Перемога буде за нами!

З повагою, Сергій Клочко

Коментарі