Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

60 РОКІВ З ПІСНЕЮ У СЕРЦІ

Нещодавно з вітаннями та подарунками до Обухівського УВП УТОС завітали керівництво міської ради, представники місцевих громадських організацій та установ, які опікуються людьми з інвалідністю по зору.

А привід був величезний!

Славнозвісний аматорський хоровий народний колектив “Світанок”, що створений на базі виробничого підприємства відзначив 60-річний ювілей з дня заснування.

У 1963 році на базі Обухівського УВП УТОС був створений хор «Світанок», що знаний не лише у своєму місті, а й поза межами Київської області. У 1993 році за тодішнього його керівника Михайла Федосійовича Оверчука, хор отримав звання «народного», і відтоді неодноразово підтверджував цей почесний титул.

У творчому здобутку хористів не одна перемога на різноманітних обласних та всеукраїнських пісенних конкурсах. Вони перемагали як усім колективом, так і дуетами та квартетами.

Вже тривалий час незмінним керівником хору є заслужений працівник культури Роман Черепаха.

Дорогі учасники хору!

Ви пройшли довгий, славний шлях довжиною у 60 років, але для творчого колективу, який готовий радувати нас новими досягненнями, високою майстерністю та щирими емоціями, це – не вік, а показник успіху.

Кожен ваш виступ підтверджує: бути вічно молодими дуже легко, якщо вкладаєш в улюблену справу всю душу і безкорисливо даруєш свій талант.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого свята! У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, щоб віра, надія та Божа любов ніколи не полишали вас, щоб доброта та злагода зігрівали ваші серця.

Нехай у вас вистачить сил та енергії для продовження творчої справи і разом завжди будуть щирі однодумці й вірні друзі, а Господь щедро дарує вам щастя та світлу радість.

Коментарі