Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ!

Сьогодні Обухівська громада навіки попрощалася зі своїм земляком, 45-річним воїном, старшим солдатом, інструктором аеророзвідки Мироненком Сергієм Анатолійовичем.

Захисник України загинув 21 жовтня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу в районі Діброва Луганської області під час виконання завдання з евакуації поранених.

Народився Сергій 14 січня 1978 року. Дитячі та юнацькі роки пройшли на Миколаївщині. За освітою був юристом. Тривалий час працював у київській компанії “Одісей”.

В Обухів родина переїхала у 2015 році.

Сергій був учасником Революції Гідності, а з перших днів повномасштабної війни пішов добровольцем на фронт. Спочатку у лави територіальної оборони, а потім місця дислокації та підрозділи змінювалися. Поки доля не привела в найзапекліші фронтові точки на сході країни. Сергій займався аеророзвідкою, використовуючи дрони.

Він був неймовірно скромною, порядною і справедливою людиною. Дуже любив свою родину. Для побратимів був справжнім другом, щирим і відданим.

Мав гострий розум та ерудицію, володів знаннями з різних галузей. Це був справжній патріот, у серці якого була Україна – сильна, незалежна, самостійна. Сергій віддав своє життя за Батьківщину, зробивши мужній вибір.

Вічна шана та низький уклін тобі, наш відважний Воїне! Світла пам’ять!

Коментарі