Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ, ДОРОГІ ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРИ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА!

Щорічно 9 листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Без перебільшення скажу, що ви духовна еліта нашої держави. Мистецтво та культура – важливі складові розвитку будь-якої нації. Для нас українців є дуже важливим зберегти свою ідентичність, а саме культура, мова, мистецтво, традиції і є тими вагомими кластерами нашої духовності.

Особливо зараз, коли йде запекла повномасштабна війна з російським агресором, культурний фронт є не менш важливим.

У такий тяжкий для країни та для кожного українця час ви даєте щиру віру у хороше майбутнє, надихаєте на боротьбу, звеличуєте нашу Україну! Культура в час війни – це справжня надія, неоціненний скарб народу, який необхідно плекати та берегти.

Працівники культури й мистецтва підтримують воїнів, збираючи кошти на благодійних концертах, вступають до лав військових формувань та займаються різноманітним волонтерством, що є неймовірно важливим для Перемоги.

З нагоди свята хочу висловити свою вдячність працівникам сфери культури, музейної та бібліотечної справи, митцям та майстриням народного мистецтва, усім причетним до вічного та прекрасного на теренах Обухівської міської територіальної громади за вашу незламну силу духу, посмішку крізь сльози і нескінченний запас патріотизму, який ви проявляєте, організовуючи благодійні заходи.

Бажаю вам нових досягнень, присвячених Україні та рідній Обухівщині, на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Нехай здоров’я, добробут та благополуччя будуть вірними супутниками вашого життя!

Миру та омріяної перемоги нашій неньці-Україні!

 

З повагою та шаною
секретар Обухівської міської ради Сергій Клочко

Коментарі