Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

КНЕУ імені В. Гетьмана та Обухівська міська рада обговорили можливі напрямки тісної співпраці

31 жовтня 2023 року відбулася важлива подія для кафедри регіоналістики і туризму КНЕУ імені В. Гетьмана та Обухівської громади – було зроблено перші кроки для налагодження співпраці між навчальним закладом та Обухівською міською радою.

Зі сторони університету у зустрічі взяли участь заступник завідувача кафедри регіоналістики і туризму, професор Олег Анатолійович Шевчук та старша викладачка Марія Іванівна Маркіна.

Міську раду представляли Сергій Миколайович Клочко, секретар міської ради, Анатолій Миколайович Верещак, перший заступник міського голови, Володимир Васильович Цельора, заступник міського голови та головний архітектор міста, Максим Миколайович Савенко, заступник міського голови.

Під час зустрічі обговорювалася співпраця у галузях: міського розвитку, урбаністики та просторового планування, розвитку місцевої економіки, освіти та туризму.

Також представниками університету було презентовано освітньо-професійні та освітньо-наукові програми підготовки фахівців на рівнях бакалаврату, магістратури та докторів філософії.

Віримо, що співпраця буде продуктивною та цікавою усім сторонам й принесе користь у відбудові держави в цілому.

Коментарі