Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ЩИРІ ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Цьогоріч 21 жовтня в Україні відзначають День працівників целюлозно-паперової промисловості.

Ми пишаємося тим, що на теренах нашої Обухівської громади вже понад 40 років працює флагман цієї галузі – ПрАТ “Київський картонно-паперовий комбінат”.

Це потужне підприємство по праву вважають найкращим в Україні та Європі загалом. Воно має вагому історію створення та великий шлях успішного розвитку. Виготовлення необхідної для громадян целюлозно-паперової продукції, втілення найновітніших технологій у виробництві, соціальна спрямованість корпоративної політики, широка благодійна діяльність, особливо під час війни – це той неповний перелік основних завдань, які компанія успішно втілює в життя, маючи великий колектив професіоналів різних напрямків та поколінь.

Важливо додати, що саме завдяки ПрАТ “ККПК” починаючи з кінця 80-х років, наше місто активно розбудовувалося, запезпечувалося комунальними послугами та отримувало до місцевого бюджету вагомий внесок для розвитку. Все це й зараз підтримується підприємством, не зважаючи на складний час воєнного стану в країні.

Шановні працівники, ветерани, керівний склад на чолі з головою правління Головченком Юрієм Ігоровичем великого й потужного ПрАТ “Київський картонно-паперовий комбінат”!

Дозвольте привітати вас від себе особисто, від імені колективу міської ради та усієї громади з професійним святом!

Дякую кожному працівнику комбінату за професіоналізм та вагомий вклад в соціально-економічне життя Обухівської громади.

Зичу міцного здоров’я та благополуччя в родинах, подальших вагомих кроків для розвитку, успіху та процвітання, мирного сьогодення й майбуття, омріяної перемоги нашій Україні!

Многії літа підприємству! Зі святом!

З повагою, секретар Обухівської міської ради Сергій Клочко.

Коментарі