Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОБУХІВ ПОПРОЩАВСЯ ІЗ ЗАГИБЛИМ ГЕРОЄМ

Невимовний біль огорнув сьогодні Обухівську громаду. В останню путь обухівці провели свого земляка, солдата, воїна 2 аеромобільного батальйону військової частини А4350 Дишлюка Юрія Олександровича.

Юра навіки залишиться у пам’яті усіх, хто його знав, неймовірно позитивним та доброзичливим, справжнім воїном та патріотом, відданим своїй родині та Україні.

Наш Герой народився 18 вересня 1992 року в Обухові. Дитячі та шкільні роки пройшли у рідному місті. Навчався Юра у ЗОШ 3.

Працював водієм на різних підприємствах.

Призваний був на військову службу по загальній мобілізації 6 березня 2023 року. А згодом Юрій пройшов військове навчання в Англії.

За час проходження військової служби він зарекомендував себе виключно з позитивного боку, відмінно виконував функціональні обов’язки, користувався авторитетом серед колег по службі.

Мав добрий рівень мотивації до військової служби.

Вірний військовій присязі, виявивши стійкість та мужність, Юрій загинув 25 серпня 2023 року під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Роботине Запорізької області у результаті мінометного обстрілу з боку противника.

Загибель Юрія стала шокуючою втратою для родини, друзів, побратимів.

Ми низько схиляємо голови у великій скорботі перед подвигом справжнього патріота, мужнього захисника, вірного сина України.

Висловлюємо щирі слова співчуття батьку Олександру Володимировичу, мамі Надії Миколаївні, брату Сергію, дружині Альоні, донечці Аліні, усім рідним та близьким загиблого воїна.

Вічна пам’ять та низький уклін Герою!

Схилімо низько голови в пошані перед світлою пам’яттю усіх Героїв, кого навічно забрала війна.

Коментарі