Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі усувають наслідки вечірньої негоди на Київщині

Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі усувають наслідки негоди, що знов пройшла по області з вечора 30 липня. За ніч через грозу з дощем вийшли з ладу 4 лінії та 136 трансформаторних підстанцій, частково відключені 20 населених пунктів. Повернути світло всім мешканцям Київщини планують сьогодні до кінця дня.

Найбільше циклон торкнувся Бучанського та Фастівського районів. В цих районах енергетики планують завершити відновлювальні роботи по лініям 10 кВ сьогодні до кінця дня.

Після чого будуть розпочаті роботи на лініях 0,4 кВ по точкових заявкам клієнтів.

Крім того, енергетики продовжують відновлювальні роботи по заявкам клієнтів на лініях 0,4 кВ, що були пошкоджені через попередній грозовий фронт 26-27 липня. Фіксується багато обривів проводів та повалених опор через падіння дерев у Рокитному, Таращі, Баришівці, Згурівці й Ставищі у Білоцерківському та Броварському районах. Фахівці роблять все можливе, щоб завершити відновлення в цих населених пунктах сьогодні до кінця дня.

На території Київської області протягом дня 31 липня синоптики знов прогнозують опади та грози. Енергетики у посиленому складі готові у разі виникнення аварій до їх ліквідації.

Нагадаємо: складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

Дізнатися про причини відключення світла і терміни його відновлення можна через чат-бот у Viber та Telegram.

Повідомити нам про відсутність світла можна через зручні дистанційні сервіси:
– офіційний сайт компанії — кнопка «Повідомте нам про відсутність електроенергії» – https://www.dtek-krem.com.ua/ua/shutdowns
– приватні повідомлення на офіційній сторінці компанії у Facebook;
– кол-центр 38 (067/099/093) 495 70 40, стаціонарний телефон (044)4590740.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалось надійним

Коментарі