Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В ОБУХІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КИЇВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ АСОЦІАЦІЇ МІСТ УКРАЇНИ

Сьогодні наша гостинна Обухівська громада приймала у себе делегацію міських голів Київщини, які провели в стінах міської ради виїзне засідання Правління Київського регіонального відділення Асоціації міст України.

Місто Обухів та громада вже багато років поспіль є активним учасником різноманітних ініціатив та заходів АМУ. Зараз, в умовах повномасштабної війни така співпраця на рівні місцевого самоврядування є дуже затребуваною та вкрай необхідною.

Під час зустрічі учасники заходу ділилися інформацією про суспільно-політичну ситуацію у Київській області загалом та на рівні своїх громад, обговорювали нові законодавчі ініціативи АМУ щодо захисту інтересів місцевого самоврядування та напрацьовували основні кроки подальшої діяльності асоціації.

По закінченню офіційної частини учасники зібрання вшанували світлу пам’ять Обухівських міських голів Мельника Володимира Олександровича та Левченка Олександра Миколайовича покладанням квітів на місця їх поховань на міському центральному кладовищі “Польок”.

 

Коментарі