Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Колектив Київської ОВА долучився до здачі крові для порятунку життів військових

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко долучився до всеукраїнської акції «Твоя кров може воювати. Стань донором». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Близько 40 працівників адміністрації взяли участь у благодійній акції та поповнили банк крові для потреб військових. Це стало можливим завдяки виїзній бригаді Київського обласного центру служби крові, яка працювала в приміщенні обладміністрації.

«Це найменше, чим можемо віддячити тим, хто 24/7 виборює нашу незалежність та захищає кожного з нас, ризикуючи життям. Українцям наразі дуже потрібна донорська кров і поповнення її запасів. Це важлива складова нашої спільної справи, нашої перемоги. А також чийсь шанс на життя», – наголосив Руслан Кравченко.

Начальник КОВА зазначив, що одна здача крові рятує життя трьох бійців. Крім того, донорство знижує ризики утворення злоякісних пухлин та тромбозу, збільшує тривалість життя. Тому здавати кров і допомагати рятувати життя можна не лише в День донора.

«Донорство має стати частиною світогляду. Українці вже показали світу, що неможливих речей для нас не існує. Час підтримати наших військових!» – підсумував він.

Коментарі