Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

07 червня 2023 року з метою налагодження співпраці в.о. директора Обухівської філії КОЦЗ Сніжана НАЗАРЕНКО провела робочу зустріч із заступником директора з виробництва ТОВ «Омакс Інтернешнл» Олександром КОРЕНІВСЬКИМ та економістом з праці Ольгою РЯСНЕНКО

Під час зустрічі обговорили ситуацію на ринку праці та можливості укомплектування актуальних вакансій роботодавця за сприяння служби зайнятості. Також було презентовано активні програми зайнятості: отримання мікрогранту на створення або розвиток бізнесу, отримання ваучера на здобуття освіти, компенсаційні програми для роботодавців за працевлаштування окремих категорій громадян, зокрема, внутрішньо переміщених осіб.

Підприємство, якому вже понад 25 років, займається виробництвом жіночих та дитячих колготок, а також бавовняних шкарпеток.

Сьогодні ТОВ «Омакс Інтернешнл» запрошує на роботу швачок, укладальників-пакувальників, в’язальників, формувальників трикотажних виробів тощо. Є перевезення працівників на/з роботи з Обухова, Українки, Кагарлика і Ржищева.

В результаті напрацьовано порядок дій та досягнуто домовленості про подальшу співпрацю зі службою зайнятості.

Коментарі