Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

КП «Обухівводоканал» повідомляє

КП «Обухівводоканал» запрошує мешканців м. Обухів, які самовільно приєдналися до систем централізованого питного водопостачання та/або централізованого водовідведення, оформити правові відносини з підприємством шляхом укладення договору про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.

Самовільним приєднанням до систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення вважається, у тому числі, користування системами централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення без укладання із виконавцем послуги з централізованого водопостачання/централізованого водовідведення договору про надання таких послуг.

До 12 червня 2023 року співробітники підприємства допоможуть Вам укласти договір про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.

Звертатися до абонентного відділу КП «Обухівводаканал» за адресою: 08703, Обухівський район, м. Обухів, вул. Київська, 148В (2 поверх) тел. 067-381-67-35.

Перелік необхідних документів ви можете знайти на нашому офіційному веб-сайті: https://ovkp.com.ua/.

Після 12 червня 2023 року громадяни, які самовільно приєдналися до систем централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, та які не є споживачами КП «Обухівводоканал» (не уклали договір), підлягають відключенню від системи централізованого питного водопостачання та/або централізованого водовідведення, а витрати на від’єднання/приєднання здійснюються за рахунок таких громадян.

Крім того, підприємством буде здійснено розрахунок втрат підприємства за самовільне приєднання до систем централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення згідно до вимог чинного законодавства України, а саме за пропускною спроможністю водопровідного вводу при швидкості руху води в ній 0,7 м/с та дією її повним перерізом цілодобово, та які будуть стягнуті з такого громадянина у добровільному чи судовому порядку.

Нагадуємо, що до 12 червня оформити правові відносини з підприємством ви можете без вищевказаних витрат на відключення/підключення від/до систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення.

Будь-яке самовільне приєднання до систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення є незаконним та завдає чималих збитків підприємству.

Будь ласка, поважайте споживачів (мешканців) нашої громади, які чесно сплачують за надані послуги та фактично сплачують за Вас; поважайте працю комунальних служб, які в скрутний для всієї країни час, забезпечують мешканців м. Обухів життєвонеобхідними послугами.

Адміністрація
КП «Обухівводоканал»

Коментарі