Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Руслан Кравченко: Влада на всіх рівнях має бути ближчою до людей, забезпечити вирішення проблем Київщини та її жителів

Влада на всіх рівнях має бути ближчою до людей, забезпечити вирішення проблем Київщини та її жителів. На цьому наголосив голова Київської ОВА Руслан Кравченко під час представлення громадам Обухівського та Фастівського районів нових очільників РДА. Їх призначили відповідно до розпоряджень Президента України від 24 травня 2023 року: Микола Кравчук очолив Обухівську районну державну адміністрацію, Владислав Литвин – Фастівську районну державну адміністрацію.

«Влада на всіх рівнях має бути ближчою до людей, забезпечити вирішення проблем Київщини та її жителів, а також ефективно та оперативно реагувати на всі виклики. На нових голів покладається значна відповідальність та великі очікування. Впевнений, що з новими очільниками ми спільно реалізуємо проєкти на благо Київщини та її мешканців», – зазначив він.

Новим очільникам були поставлені першочергові завдання, до яких увійшли: забезпечення надійної оборони Київщини, відновлення зруйнованого та повернення жителів у мирні відбудовані й безпечні населені пункти. Також важливо підготувати громади до осінньо-зимового періоду, а заклади освіти – до нового навчального року.

«Життя мешканців регіону, попри воєнний стан, має бути комфортним та максимально безпечним. Пріоритетними напрямками залишається підготовка до нового навчального року, обладнання укриттів, допомога вимушеним переселенцям та підготовка до опалювального сезону. Зараз потрібно максимально ефективно діяти, щоб усе привести до ладу і вирішити проблеми людей», – прокоментував голова КОВА.

Коментарі