Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Налагодження партнерських стосунків – крок до успіху

26 травня 2023 року керівник Обухівської філії Київського обласного центру зайнятості Сніжана НАЗАРЕНКО разом з начальником відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Катериною ПОКОТИЛОВОЮ провели робочу зустріч із заступником директора ТОВ «СМА АГРОГРУП» Каріною СІЛЬЧЕНКОВОЮ, основною сферою діяльності якого є оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.

Мета зустрічі – налагодження партнерських стосунків та тісної співпраці, адже саме завдяки цьому можна досягти успіху у вирішенні основних завдань служби зайнятості.

Роботодавця ознайомлено з переліком послуг служби зайнятості, поінформовано про стан, основні тенденції та процеси на ринку праці. Основну увагу приділили інформації про надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу та компенсацій за працевлаштування безробітних.

На сьогодні ТОВ «СМА АГРОГРУП» запрошує на роботу менеджерів з постачання. Пропонується високий рівень заробітної плати.

В результаті зустрічі напрацьовано план дій щодо вирішення кадрових проблем роботодавця та досягнуто домовленості про подальшу плідну співпрацю.

Обухівська МРФ КОЦЗ

Коментарі