Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Вступ до закладів вищої освіти цивільного захисту ДСНС України в 2023 році!

Головне управління ДСНС України у Київській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денну форму навчання за державним замовленням до закладів вищої освіти ДСНС України.
Відбір проводиться до Національного університету цивільного захисту України (м. Харків), Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, за основними спеціальностями «Пожежна безпека», «Цивільна безпека», (термін навчання – 4 роки).
Для вступу необхідні результати Національного мультипредметного тесту або ЗНО 2019-2021 років (Українська мова і математика) та мотиваційний лист.
Проводиться відбір до Вищого професійного училища ЛДУБЖД (м. Вінниця) за спеціальністю “Організація та техніка протипожежного захисту” «Радіаційний та хімічний контроль» (термін навчання 2,5 роки). За бажанням, вступникам, дозволено складати необхідні вступні іспити (українська мова та математика) у навчальному закладі, або здати сертифікати ЗНО із вищевказаних предметів.
Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади в 2022 році, за станом здоров’я придатні до військової служби, мають добрі показники успішності і за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в пожежно-рятувальних підрозділах.
Також по закінченню 9-ти класів є можливість поступити до ліцею цивільного захисту ЛДУБЖД (м. Вінниця) де по закінченню навчання можна отримати повну загально середню освіту на рівні державних стандартів та допрофесійної підготовки у сфері цивільного захисту. Вступні випробування з математики та фізичної підготовки. Термін навчання – 2 роки.
Після закінчення закладів вищої освіти цивільного захисту випускникам гарантується працевлаштування в підрозділах ДСНС Київської області.
Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області за адресою: 08700 Київська область, м. Обухів, вул. Чумацький шлях, 22 та пожежно-рятувальних підрозділів за місцем проживання або до відділу персоналу Головного управління ДСНС України у Київській області за адресою: 04071, м. Київ, вул. Межигірська, 8.
Email:
Відділ діловодства апарату ГУ ДСНС України у Київській області
+38 (044) 482-56-31 (для отримання вхідної кореспонденції)
Начальник чергової зміни
+38 (044) 425-43-01 (цілодобово)
Відділ зв`язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю ГУ
Телефон/факс:+38 (044) 425-02-20
WEB-портал ГУ ДСНС: https://kv.dsns.gov.ua/uk
ГУ ДСНС на Facebook: https://www.facebook.com/MNSKOB
ГУ ДСНС на Instagram: https://instagram.com/dsns_kyiv.region
ГУ ДСНС на Telegram: https://t.me/dsns_kyiv_region
В екстрених ситуаціях телефонуйте – 101

Коментарі