Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Договір на розподіл електроенергії з ДТЕК Київські регіональні електромережі для квартири чи дому тепер можна оформити онлайн

ДТЕК Київські регіональні електромережі запустив оновлений кабінет для клієнтів з функцією укладання договорів онлайн. Українці можуть поділитись копією паспорта через застосунок Дія для автоматичного заповнення персональних даних, що спрощує процес подачі заявки. Послуга буде корисною для клієнтів, які придбали нове житло чи змінюють власника, або хочуть переоформити документи в Україні з-за кордону.

Незважаючи на війну та складну ситуацію в країні, ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжує розвивати зручні сервіси для клієнтів. Укладення договору онлайн дає можливість клієнтам швидко та просто подати заявку на розподіл електроенергії повністю віддалено. Сервіс стане у пригоді новим клієнтам, мешканцям багатоквартирних будинків під час переходу на «прямі» договірні відносини між клієнтами та оператором системи розподілу, а також тим, кому треба переоформити договір у зв’язку із зміною власника квартири чи будинка.

Послуга доступна на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі. А можливість шерингу документів через Дію дозволяє користувачу поділитися копією ID-картки або закордонного паспорта у кілька кліків — для автоматичного заповнення необхідних полів з персональними даними. Це економить час клієнтів у процесі подання заявки. Водночас якщо у користувача немає паспорта у застосунку Дія — є можливість заповнити дані вручну.

«ДТЕК Київські регіональні електромережі запуcкає нову послугу — укладення договору онлайн з можливістю зручно та швидко надати персональні дані через застосунок Дія.

Сьогодні нашим клієнтам більше не потрібно особисто звертатися до центрів обслуговування та витрачати на це багато часу. Перехід на прямий договір з розподілу електроенергії можна зробити повністю онлайн, через смартфон та Дію»,зазначають в компанії.

Укладання договору проходить у 3 кроки, подача заявки на сайті займає не більше 5 хвилин.
1. В особистому кабінеті на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі клієнт подає заявку на укладення договору. Для автоматичного заповнення персональних даних можна використати шеринг паспорта через Дію.
2. У компанії перевіряють заявку та готують пакет документів протягом трьох робочих днів.
3. Клієнт отримує документи або уточнюючі запитання в особистому кабінеті та на електронну пошту.

«Шеринг документа через Дію – зручний спосіб поділитися інформацією про себе у кілька кліків. Це економить час та енергію користувачів, а також виключає можливі помилки, які трапляються, коли клієнт заповнює дані вручну. Копія документа надсилається компанії лише після того, як користувач підтвердить запит у своєму застосунку Дія. У запиті міститься інформація – кому та для якої послуги надсилається копія»,зазначили у Дії.

Як користуватися оновленим сервісом можна дізнатися з відеоінструкції за посиланням.

Функціонал особистого кабінету доступний для ПК з операційними системами Windows, MacOS та на мобільних пристроях з Android та iOS.

Коментарі