Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Голова КОВА Руслан Кравченко привітав Аліну Грушину та Ірину Коляденко з перемогою на Чемпіонаті Європи з вільної боротьби

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко 15 травня зустрівся з переможницями Чемпіонату Європи з вільної боротьби, мешканками Київщини – Аліною Грушиною та Іриною Коляденко. У Загребі (Хорватія) дівчата вибороли золоті медалі. Про це очільник КОВА написав на своїй сторінці у Facebook.

«В умовах повномасштабного російського вторгнення для України важлива кожна перемога, і не лише воєнна. Подякував спортсменкам та їхнім тренерам Олександру Кутакову та Володимиру Яременку за вагомі внески в розвиток українського спорту. Пишаюся, що попри вкрай важкі умови, вони гідно представляють Україну на світовій арені», – зазначив у своєму дописі Руслан Кравченко.

Голова КОВА вручив чемпіонкам та їхнім тренерам почесні грамоти. Крім того, кожна спортсменка отримає персональну стипендію від КОДА в розмірі 87,5 тис. грн.

«Спорт – це важка цілодобова робота. Тому на державному та обласному рівнях робитимемо все, щоб наші спортсмени мали належні умови для тренувань. І мали стимул і надалі виборювати для нашої країни призові місця», – додав Руслан Кравченко.

Коментарі