Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

На Обухівщині податківці зустрічались з представниками громадських організацій

Начальник Обухівського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Андрій Хвасенко та заступник начальника відділу Світлана Дубенець, у рамках співпраці та комунікацій з громадськістю та з бізнес-спільнотою, провели зустріч з громадськими організаціями, з метою інформування громадськості про актуальні питання реалізації податкової політики.

Захід був спрямований на налагодження взаємодії та співпраці, сприяння розвитку соціального діалогу та вивчення громадської думки щодо реалізації державної політики у сфері оподаткування.

Андрій Хвасенко наголосив, що поруч зі здійсненням інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань податкового законодавства, податківці також організовують та проводять заходи з громадськістю та з представниками бізнес-спільноти та беруть участь у заходах, які проводяться інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями.

У другому блоці заходу Світлана Дубенець інформувала представників громадських організацій з питань подання податкової звітності до податкових органів, ведення податкового обліку та порядку формування показників звітності неприбуткових організацій.

Завершаючи захід, Андрій Хвасенко підкреслив, що податківці відкриті й готові до обговорення з громадськістю питань, які належать до сфери діяльності ДПС та до налагодження соціального діалогу з питань реалізації державної податкової політики.

Запросив присутніх до взаємодії та співпраці з озвучених напрямків.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Коментарі