Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Руслан Кравченко: Продовжуємо розвивати співпрацю між Україною та Францією не лише на міждержавному, але і на регіональному рівні

12 травня голова Київської ОВА Руслан Кравченко провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Етьєном де Понсеном. Про це очільник КОВА написав на своїй сторінці у Facebook.

Учасники зустрічі обговорили питання продовження реалізації проєктів із відновлення пошкоджених об’єктів в області.

Так, за підтримки Уряду Франції французька компанія Neo-Eco в Гостомелі на Київщині здійснює реконструкцію майже вщент зруйнованих будівель у військовому містечку. Роботи проводять за принципами економіки замкненого циклу: матеріали, отримані після демонтажу, сортують та переробляють прямо на місці, а потім використовують при подальшому будівництві нового житла.

Крім того, сторони порушили питання, що стосуються укладання нових угод про побратимство між територіальними громадами Київщини та муніципалітетами Франції. Сьогодні область уже має партнерські відносини з регіоном Іль-де-Франс. Посол Французької Республіки запевнив присутніх у сприянні активізації та розвитку цієї співпраці.

«Дякуємо народу Франції, що в складні для України часи залишаєтеся нашими вірними друзями та союзниками!» – написав Руслан Кравченко.

Коментарі