Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Платників Обухівщини інформували про особливості декларування податку на прибуток

Триває гаряча пора складання та подання звітності з податку на прибуток підприємств за І квартал 2023 року. Податківці Київщини продовжують здійснювати інформаційно – роз’яснювальні заходи з платниками податків, під час яких надають відповіді на актуальні, часом складні питання представників бізнесу.

Начальник Обухівського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Андрій Хвасенко провів сьогодні робочу зустріч з платниками податків, під час якої обговорили актуальні питання декларування податку на прибуток за І квартал 2023 року, розглянули порядок заповнення декларації та додатків до неї, формування показників звітності.

Говорили також про зміни до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств, затверджені наказом Міністерства фінансів України від 20.02.2023 року №101, які набрали чинності 31 березня 2023 року, зробивши короткий огляд новацій податкового законодавства, які призвели до змін у формах звітності.

Платники отримали оперативну допомогу у вирішенні нагальних питань податкового спрямування, що виникли у практичній роботі.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

 

Коментарі