Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Григорівка Обухівської міської територіальної громади

20 квітня 2023 року інспекторський склад Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з працівниками Васильківського відділення Обухівської дільниці АТ «Київоблгаз», старостою с. Григорівка, провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Григорівка, Обухівської міської територіальної громади з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.

Працівники ДСНС нагадали громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Крім цього було наголошено на правилах пожежної безпеки в екосистемах, правилах поведінки на воді та дій при виявлені вибухонебезпечних предметів.

Всім вручили профілактичні листівки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.

Як показує практика такі комплексні відпрацювання, без сумніву, дають надзвичайно велику користь для громади. Схожі заходи систематично проводяться і в інших населених пунктах. Адже лише спільними зусиллями громадськості і влади можна мінімізувати кількість пожеж у житловому секторі та зробити життя людей по справжньому безпечним.

Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Обухівського РУ
ГУ ДСНС України у Київській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Владислав СЕКРЕТ

Коментарі