Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З МЕДИЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ ВТОРИННОЇ ЛАНКИ

У стінах Обухівської багатопрофільної лікарні сьогодні відбулася робоча зустріч керівництва міської ради із медиками – завідувачами різних відділень вторинної ланки медицини.

Наріжним питанням було: чи зможе наша лікарня стати кластерною в районі. Зараз йдуть важливі обстеження медичних закладів району та обговорення на рівні МОЗ, які триватимуть до кінця цього місяця. А в травні ми дізнаємося про результат: чи буде в Обухові кластерна лікарня, чи в іншому місті району, а можливо їх буде дві.

Все залежатиме від наявності багатьох чинників, але основним є і буде – можливість самофінансування медзакладу. Для його подальшого розвитку це найнеобхідніша умова. Так прописано в нормативній базі відповідно до нової медичної реформи.

Розмова була досить конструктивною, адже обговорювали наявний стан діяльності лікарні, ділилися основними проблемами та шляхами їх вирішення.

А ще окреслили найближчі плани, які стосуються ремонту приміщень, закупівлі обладнання, завдяки чому має підвищитися якість та кількість медичних послуг в ОБЛІЛ. А отже, і усі шанси бути фінансово самостійними, маючи можливість дбати про медперсонал та розвиток закладу з подальшою перспективою стати модернізованою, потужною кластерною лікарнею.

Коментарі