Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДТЕК Київські регіональні електромережі отримав автовишку від USAID

Завдяки Проєкту енергетичної безпеки (ПЕБ), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках міжнародної технічної допомоги, ДТЕК Київські регіональні електромережі отримав нову 28-метрову автовишку. Нова техніка дасть змогу енергетикам швидше ліквідовувати аварії та виконувати планові ремонтні роботи в мережі.

З перших днів війни Київщина однією з перших взяла на себе удар російських військ. Через активні бойові дії та окупацію деяких громад значна частина техніки оператора системи розподілу була знищена. Завдяки новій 28-метровій автовишці на базі шасі Iveco Eurocargo енергетики оперативніше усуватимуть несправності в роботі електромереж, а клієнти швидше отримуватимуть послуги.

«ДТЕК Київські регіональні електромережі вдячний USAID за надану допомогу з поповнення автопарку, що особливо важливо після втрати частини техніки. Завдяки новій автовишці ми отримали можливість більш оперативно реагувати на запити мешканців області та швидше ліквідовувати аварії на електромережі. Для нас безперебійне електропостачання — основа нормального життя українців»,зазначили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Нагадаємо, що 18 травня 2022 року енергетики ДТЕК завершили ремонти обладнання компанії та повернули світло мешканцям постраждалих через бойові дії та окупацію громад. За рекордні 45 днів спеціалісти ДТЕК повернули світло для 260 тисяч родин у майже 600 населених пунктів. Відновили майже 10 тисяч кілометрів ліній, відремонтували та включили 71 високовольтну підстанцію та майже 3 тисячі трансформаторних підстанцій. З жовтня 2023 року спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі вже ліквідували понад 30 аварій внаслідок цілеспрямованих ракетних ударів на енергооб’єкти.

Коментарі