Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Робоча зустріч з представниками Обухівської філії Київського обласного центру зайнятості

Сьогодні в Обухівській міській раді відбулася робоча зустріч з представниками Обухівської філії Київського обласного центру зайнятості.

У центрі уваги – нові програми підтримки роботодавців та мікрогранти від держави, спрямовані на зростання зайнятості серед населення та розвиток ринку праці.

У ході зустрічі в.о. директора Обухівської філії КОЦЗ Сніжана НАЗАРЕНКО інформувала про новації у розрізі компенсаційних виплат, спрямованих на працевлаштування безробітних громадян, надання компенсацій на оплату праці працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб, отримання ваучера на навчання та ін.

Предметом обговорення стала Урядова програма «єРобота»: надання мікрогрантів для створення та розвитку власного бізнесу.

Кожен повнолітній громадянин України, який бажає розпочати власну справу чи розвивати вже існуючу, може через портал “Дія” розпочати процедуру участі у даній програмі, а отримати вичерпну інформацію можна безпосередньо в Центрі зайнятості за адресою: вул. Володимира Чаплінського 3-Б.

Дана ініціатива є цікавою і діючою, адже за даними Служби зайнятості у минулому році на Київщині було вже прийнято 227 позитивних рішень, а бізнес-ідеї були реалізовані. Такі державні програми необхідні для розвитку економіки в країні та подолання безробіття.

Головним завданням зустрічі було донести інформацію про цю грантову програму, з тим, щоб заохотити мешканців громади брати у ній участь та гарантовано мати можливість відкрити свою власну справу, або розвивати вже діючий бізнес.

Коментарі