Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІДКРИТА ПЕРШІСТЬ З КІОКУШИНКАЙ КАРАТЕ-ДО

І знову вихідні цього тижня були спортивно насиченими. Сьогодні відбулася Відкрита першість з кіокушинкай карате-до спортивного клубу “Кшатрій” м. Обухів, засновником і тренером якого є Віталій Васьківський.

Ще до війни вихованці Віталія неодноразово брали участь у показових виступах та змаганнях на різноманітних заходах нашої громади. І завжди це відбувалося неймовірно професійно та захоплююче.

Сьогоднішній захід не виключення. Юні каратисти чудово показали свою майстерність та хорошу підготовку.

У змаганнях взяло участь близько 150 дітей з 10 команд різних спортивних клубів Києва, Броварів, Підгірців та Обухова. Серед них хлопчики та дівчатка віком від 5-ти до 17-ти років.

Спортивний захід відбувся за сприяння Національної Федерації кіокушинкай карате України та підтримки відділу молоді, фізичної культури та спорту Виконавчого комітету Обухівської міської ради й КЗ ОМР “Центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

На урочистому відкритті були присутні секретар Обухівської міської ради Сергій Клочко, начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Максим Єльський, Президент обласної Федерації кіокушинкай карате шихан Сергій Броністовський.

Щира подяка усім, хто долучився до цієї спортивної події.

Миру, добра та процвітання спорту в нашій громаді!

Перемоги Україні! 🇺🇦

Коментарі