Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В ОБУХОВІ ВІДБУВСЯ СПОРТИВНИЙ ЗАХІД ІЗ ЗЕНДОКАЙ КАРАТЕ-ДО

Попри непростий час, у нашій громаді вирує спортивне життя. Ось і на цих вихідних, у суботу 4 березня в спортивній залі ОЦКіД відбувся Відкритий кубок міста Обухів із Зендокай карате-до.

Цей вид змішаного бойового мистецтва досить успішно розвивається поряд з іншими видами спорту в Обухові.

Показові виступи юних каратистів, які вдало демонструють бойову техніку, вкотре підтверджують їх високий рівень підготовки.

У сьогоднішніх змагальних виступах брали участь понад 100 дітей з різних клубів Києва, Глевахи, Обухова та Українки.

Захід було організовано за підтримки Обухівської міської ради Федерацією Зендокай карате-до в Київській області та зокрема, Президентом Федерації Андрієм Єлдіновим, який є засновником і тренером (1 Дан) обухівського клубу “Кайрос”.

Привітали юних спортсменів перший заступник міського голови Анатолій Верещак, заступник міського голови Антоніна Шевченко, начальник відділу молоді, фізичного здоров’я та спорту Виконавчого комітету Обухівської міської ради Максим Єльський, директорка дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) міста Обухова Лілія Карась та директор КЗ “Центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Сергій Коваленко.

Щира подяка організаторам заходу за чудову можливість розвивати цей вид спорту, батькам – за велику підтримку дітей, а юним каратистам – за наполегливість й силу духу, завдяки чому шліфуються їхні навички та досягаються високі результати.

Міцного здоров’я, натхнення, добра й благополуччя в усіх починаннях.

З вірою у перемогу та мирне майбутнє!

Коментарі