Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Гуманітарна допомога від німецького міста-побратима Радебойль

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну минув понад рік. За цей час українці стали набагато сильніші, мудріші та витриваліші. Адже умови, в яких наразі доводиться виборювати право на незалежність досить складні. Але завдяки підтримці міжнародних партнерів та світу Україна гідно тримається та в черговий раз доводить, що ніколи не стане на коліна.

Волонтери та народ України роблять усе можливе аби підтримати та перемогти, а збройні сили продовжують захищати територію нашої держави.

Росія погрожувала багато разів. Так зовсім нещодавно Україна ледве не опинилася на межі блекауту, повної ізоляції від електропостачання. Така ситуація взимку могла завдати значного морального удару по духу українського населення. Але, на щастя, план не спрацював і Україна продовжує досить впевнено крокувати до перемоги…

Сьогодні завдячуючи гуманітарній допомозі наших побратимів з Німеччини, були забезпечені потужними генераторами одні з провідних галузей міста. Це означає, що освітні заклади та комунальні установи громади матимуть можливість безперебійно працювати на випадок надзвичайних ситуацій.

Коментарі