Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Повідомлення про оприлюднення проєкту Детального плану території

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту «Детального плану території за межами населеного пункту на земельну ділянку орієнтовною площею 5,5332га, запроектовану під розміщення меморіально-паркової зони з місцями для поховання (кладовища) на території Обухівської міської територіальної громади Київської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку (розділу охорони навколишнього природного середовища) і початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Відповідно до ст. 21 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», ч. 10 ст.12 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» та Постанови КМУ «Порядок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», від 25.05.2011 № 555 виконавчий комітет Обухівської міської ради повідомляє, що з 22 лютого 2023 року по 22 березня 2023 року (включно) триватимуть громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів до проєкту містобудівної документації на місцевому рівні та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Повна назва містобудівної документації про яку йдеться в повідомлені: «Детальний план території за межами населеного пункту на земельну ділянку орієнтовною площею 5,5332га, запроектовану під розміщення меморіально-паркової зони з місцями для поховання (кладовища) на території Обухівської міської територіальної громади Київської області» (далі – ДПТ, ДДП).

Замовником ДПТ є Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області (08700, Україна, Київська область, м. Обухів, вул. Київська, 10).

Розробником ДПТ є ФОП Маркін В.М.

Підстава розроблення:
Рішення №603-28-VIІI від 28.07.2022р. Обухівської міської ради Київської області;

Опис місця розташування території:
• Орієнтовне місце розташування території проектування можна визначити за кадастровим номером: 3223186200:03:006:0014.

Метою розроблення Детального плану території за межами населеного пункту на земельну ділянку орієнтовною площею 5,5332га, запроектовану під розміщення меморіально-паркової зони з місцями для поховання (кладовища) на території Обухівської міської територіальної громади Київської області є уточнення положення містобудівної документації вищого рівня, з врахуванням даних державного земельного кадастру та суміжних земельних ділянок і визначити планувальну організацію та розвиток території, що визначена викопіюванням із містобудівної документації (частина вихідних даних), як межа території містобудівного проектування. В проекті містобудівної документації передбачено розміщення будівель і споруд необхідних для функціонування кладовища.

Містобудівна документація розроблена відповідно до чинного законодавства. Матеріали детального плану території для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту складаються із таких основних частин:
1) Стратегія просторового розвитку території;
2) Обґрунтування проектних рішень.

Також містобудівна документація доповнена частинами:
1) Інженерно-технічні заходи цивільного захисту;
2) Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту містобудівної документації;
3) План реалізації містобудівної документації;
4) Графічні матеріали містобудівної документації.

Основні техніко-економічні показники: територія в межах проектування 5,6815га; території по кадастрових межах 5,5332га, із яких для площа забудови 0,0565га, площа озеленення – 0,1500га.

З проєктом містобудівної документацією та звітом про її стратегічну екологічну оцінку можливо ознайомитися у строк з 22 лютого 2023 року по 22 березня 2023 року (включно) у заступника міського голови Цельори В.В. за адресою: Київська обл. м. Обухів, вул. Київська, 10, каб. №8, 1-й поверх, тел.:5-02-64, 5-02-46, або на офіційному веб-сайті Обухівської міської ради obcity.gov.ua на головній сторінці у розділі «Громадянам», підрозділ «Архітектура та містобудування», субпідрозділ «ДПТ».

З демонстраційним матеріалом містобудівної документації можна буде ознайомитися в приміщенні виконкому Обухівської міської ради за адресою: вул. Київська, 10, 1-й поверх каб. №8.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (зокрема, в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту ДПТ та звіту про його стратегічну екологічну оцінку. Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження. Анонімні зауваження та пропозиції не реєструються і не розглядаються. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Зауваження та пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб у строк з 22 лютого 2023 року по 22 березня 2023 року (включно) виконавчим комітетом Обухівської міської ради

Поштою на адресу: Виконавчий комітет Обухівської міської ради, 84205, Київська обл., м. Обухів, вул. Київська, 10. В електронному вигляді: на електронну адресу: E-mail: vykonkom@obcity.gov.ua.

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання щодо розроблення «Детального плану території за межами населеного пункту на земельну ділянку орієнтовною площею 5,5332 га, запроектовану під розміщення меморіально-паркової зони з місцями для поховання (кладовища) на території Обухівської міської територіальної громади Київської області» відбудуться 16 березня 2023 року о 18:00 годині у приміщенні сесійної зали Обухівської міської ради в місті Обухів, вулиця Київська, 10.

Інформація про результати проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів до ДПТ буде розміщена на офіційному веб-сайті Обухівської міської ради https://obcity.gov.ua

Відповідальна особа – Заступник міського голови Цельора В.В. (Київська обл. м. Обухів, вул. Київська, 10, каб. №8, 1-й поверх, тел.:5-02-64, 5-02-46)

Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області

Коментарі