Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Сьогодні Обухівська громада на центральній площі міста попрощалася зі своїм земляком, солдатом Катошевим Максимом Олексійовичем, який загинув 10.02.2023 року від отриманих поранень несумісних з життям в результаті здійснення противником артилерійського та танкового обстрілу позицій підрозділу поблизу Вугледару Волноваського району Донецької області.

Народився Максим 23 квітня 2000 року в м.Обухові.

Навчався в Академічному ліцеї №3 Обухівської міської ради з 2006 по 2017 рік. Педагогічний колектив пам’ятає його безвідмовним, доброзичливим та працьовитим учнем.

Після школи Максим закінчив Ржищівський професійний ліцей та здобув професію слюсаря з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Нетривалий час працював в охоронній службі.

09.06.2020 року був прийнятий на військову службу за контрактом. Був учасником АТО/ООС. Має медаль «Учасник АТО».

Одразу після вторгнення рашистів 24 лютого 2022 року він вступив до лав захисників України. Йдучи на війну, своїм рідним сказав, що йде їх захищати й інакшого бути не може.

Проходив службу майстром ремонтної роти автомобільної техніки ремонтно-відновлювального батальйону 72-ї механізованої бригади.

Він був справжнім сином свого народу, палким патріотом, безстрашним чоловіком, який в житті цілеспрямовано йшов до справедливості та честі. Завжди хотів жити у єдиній та незалежній Українській державі.

Максим Олексійович віддав найдорожче, своє життя, за вільну Україну, за її щасливе майбутнє.

Низький уклін та шана тобі, наш Захиснику України!

Висловлюємо щирі слова глибокого суму та співчуття батьку Олексію Олексійовичу, сестрі Анастасії, дружині Катерині, маленькому 3-річному сину Кирилу, рідним, близьким, друзям загиблого.

Царство Небесне тобі, Максиме! Вічна пам’ять і шана!

Герої не вмирають! Вони лише перестають бути поряд, продовжуючи нас захищати з небес.

Коментарі