Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ГАРЯЧА ЛІНІЯ З НАДАННЯ БЕЗКОШТОВНОЇ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ «СТОП ПАНІКА»

Вже понад два роки в Україні працює гаряча лінія з надання безкоштовної психологічної підтримки «Стоп паніка».

«Стоп паніка» – це унікальна волонтерська ініціатива, яка дозволяє людям справлятися з психологічним навантаженням, адже не кожен може це зробити без допомоги фахівців. Висококваліфіковані фахівці з психічного здоров’я лінії «Стоп паніка» щодня безкоштовно, анонімно, кваліфіковано проводять психологічні консультації українцям, які переживають емоційне вигорання, тривогу чи невпевненість. Особливо це актуально зараз, на фоні повномасштабної війни проти України.

Гаряча лінія ініційована доктором психології, засновником Інституту розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр – Еліезер Фельдман та Ірини Пінчук – доктора медичних наук, директора НДІ психіатрії КНУ імені Тараса Шевченка за підтримки Асоціації психіатрів України та Української психологічної асоціації.

Даний благодійний фонд реалізується за підтримки Інституту психіатрії Київського національно університету імені Тараса Шевченка та Благодійної організації «Благодійний фонд «Ізраїльська медична місія»».

Звернутися за допомогою можна з будь-якої точки України та отримати безкоштовну, анонімну, кваліфіковану допомогу за номером:
0 800-300-124

Коментарі