Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДОЗЕМНИЙ УКЛІН ТОБІ, ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Україна щодня втрачає своїх дочок і синів. Кращі з кращих віддають своє дорогоцінне життя за рідну Батьківщину, за майбутнє дітей. Вони не стоять перед вибором, тому що твердо впевнені у своєму непереборному бажанні захищати Україну. І вони це роблять щодня, в тяжких умовах постійної боротьби із запеклим ворогом – росією.

Україна, Обухівщина втратила захисника, воїна Шнирьова Віталія Анатолійовича, який загинув 24 січня 2023 року внаслідок мінно- вибухової травми, несумісної з життям, виконуючи бойове завдання в районі Павлівки на Донеччині.

31 січня Обухів навіки попрощався з Героєм. Віталій знайшов вічний спокій серед похованих побратимів на Алеї воїнів міського центрального кладовища «Польок».

Народився Віталій 25 вересня 1971 року в Сєвєродонецьку Луганської області. Там закінчив школу, а потім професійно-технічне училище. Тривалий час працював на хімічному підприємстві «АЗОТ» апаратником.

Коли розпочалися військові дії на сході країни, він пішов на службу в зону АТО. Мав тверде переконання справжнього патріота.

Це переконання привело його в ряди захисників України після повномасштабного вторгнення російських окупантів 24 лютого 2022 року. Віталій служив в 68-й окремій єгерській бригаді м. Рівне на посаді стрільця-снайпера.

Аж до того трагічного дня, коли життя його обірвалося від вибуху міни.

Висловлюємо щирі слова співчуття доньці Анастасії, рідним, побратимам та усім, хто знав Віталія.

Низький уклін за подвиг, тобі наш Захиснику України!

Герої не вмирають! Вони завжди поряд з нами, у наших серцях та пам’яті.

Слава Україні!

Коментарі