Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ОБУХІВСЬКОЇ ГРОМАДИ! СИТУАЦІЯ З ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯМ

На даний час в енергосистемі України зберігається дефіцит потужності. Особливо він відчутний в пікові години споживання вранці та ввечері. Ситуація може вийти на рівень планових відключень за умови економного використання енергії та покращенням погодних умов з настанням потепління, під час якого рівень споживання електроенергії може зменшитися.

Стосовно ситуації з електропостачанням в Обухівській міській громаді, доводимо до відома, що обмеження поза графіком, на жаль, зберігаються.

Детального інформування з цього приводу від компанії ДТЕК на даний час немає.

На території Обухівської громади, в першу чергу, заживлені на постійній основі об’єкти критичної інфраструктури, які забезпечують функціонування централізованого теплопостачання, водопостачання, водовідведення та лікарні. Сюди відносяться центральні котельні та вузлові насосні станції на групу будинків на мікрорайонах з багатоквартирною забудовою.

Так склалося, що ще при проектуванні мікрорайонів міста та під час забудови багатоквартирних будинків, об’єкти критичної інфраструктури були розміщені та заживлені по електроенергії від електропідстанцій, що і багатоквартирні будинки.

Саме тому, обленерго з технічних причин не можуть відключити ці багатоквартирні будинки, які заживлені від одного джерела електропостачання, що і об’єкти критичної інфраструктури. Просимо з розумінням поставитися до даної ситуації та раціонально користуватися електроенергією, підтримуючи один одного.

Адже ми всі працюємо на перемогу нашої України!

Коментарі