Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели профілактичну роботу у культових закладах Обухівської, Української Козинської територіальних громад

4 та 5 січня, з метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели профілактичну роботу з представниками духовенства.

В ході спілкування фахівці Служби порятунку звернули увагу священнослужителів на важливість дотримання елементарних правил пожежної безпеки під час богослужінь та закликали священників звернутися до прихожан, аби вони, у свою чергу, теж дотримувалися правил пожежної безпеки під час перебування у храмі, зокрема – були обережними під час масового використання відкритого вогню, свічок та лампадок. Нагадали порядок дій при отриманні сигналу «Увага! Повітряна тривога!», виникненні пожежі та при виявленні підозрілих чи вибухонебезпечних предметів.

Також в ході заходу інспектори провели огляди протипожежного стану будівель та приміщень, а саме перевірили на відповідність вимогам шляхи евакуації з приміщень церков, стан утримання електрогосподарства, приладів опалення, наявність та справність систем протипожежного захисту і первинних засобів пожежогасіння.

По закінченню бесід настоятелям храмів було вручено пам’ятки із роз’ясненням основних правил пожежної безпеки в культових закладах.

Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій
Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
старший лейтенант служби цивільного захисту Владислав СЕКРЕТ

Коментарі