Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Морози міцнішають: аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим

На Київщині очікується погіршення погодних умов. За прогнозами синоптиків прогнозується дощ з переходом в мокрий сніг, ожеледиця, місцями пориви вітру до 20 метрів на секунду та суттєве зниження температури до -19°. Така температура триматиметься найближчими тижнями. Аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим та працюють 24/7, аби вчасно усувати аварії. Енергетики також просять допомогти енергосистемі та не перевантажувати мережу під час різкого похолодання.

Енергетики всієї країни разом з усіма рятувальними службами продовжують робити все можливе, щоб виправити наслідки ракетних ударів. Через пошкодження енергосистеми по всій країні в тому числі в Київській області продовжують застосовувати стабілізаційні відключення світла.

Разом з тим, різке похолодання може призвести до зростання дефіциту електроенергії. Адже, для того, щоб підтримати комфортну температуру у своїх домівках клієнти можуть вмикати опалювальні прилади та потужну побутову техніку одночасно. Як наслідок, це призведе до збільшення навантаження на електромережі області, що може призвести до аварійних знеструмлень.

Просимо всіх клієнтів Київщини максимально відповідально ставитися до споживання електроенергії, щоб допомогти енергосистемі. Після того, як з’явилось світло після відключення, електроприлади потрібно вмикати по черзі. Це допоможе уникнути аварій через перевантаження електромереж та зберегти світло у вашому та сусідніх будинках.

Ми розуміємо, що в умовах регулярних відключень світла, щойно воно з’явилось хочеться зробити все якнайшвидше. Однак, якщо не дотримуватись порад — відключення можуть бути частішими через аварії.

Якщо у вас відсутнє світло у години, що позначені білим кольором на графіку, можливо у вас виникла аварія. Повідомте нам про це через зручні дистанційні сервіси. Найшвидший спосіб — написати нам в приватні повідомлення на сторінці в Facebook ДТЕК Київські регіональні електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергія?». Заявки приймаються в тому числі через кол-центр, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Як повідомлялося раніше, компанія ДТЕК Київські регіональні електромережі з 3 січня запровадила оновлені графіки стабілізаційних відключень. Вони враховують поточну складну ситуацію в енергосистемі.

Коментарі