Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Через погіршення погоди аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим

За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 15 грудня очікується погіршення погодних умов у Київській області. Прогнозується значний мокрий сніг, пориви вітру до 18 метрів на секунду. Такі погодні умови вже стали причиною частини аварійних відключень електроенергії в регіоні. Аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим та працюють 24/7, аби вчасно усувати аварії.

15 грудня у Київській області ситуація з електропостачанням ускладнена погіршенням погодних умов. Сніг та пориви вітру до 18 метрів на секунду вже призвели до масових падінь дерев та обривів ліній електропередачі.

Найбільш постраждалі від негоди енерговузли — Києво-Святошинський, Бородянський, Вишгородський та Згурівський. Загалом в області через негоду повністю або частково без світла залишається 25 населених пунктів, а це понад 10 тисяч домівок. Енергетики працюють в посиленому режимі, щоб ліквідувати аварії та відновити можливість електропостачання для родин, що лишаються без світла через негоду.

Просимо всіх пам’ятати про правила безпеки — не наближатися до оголених проводів, обірваних ліній, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор.

У разі відсутності електропостачання, будь ласка, повідомте нам про це через зручні дистанційні сервіси:
• чат-бот у Viber та Telegram;
• приватні повідомлення на офіційній сторінці компанії у Facebook;
• кол-центр +38 (067/099/093) 495-70-40, стаціонарний телефон (044)459-07-40;
• мобільний додаток «Мережі онлайн» (доступний в AppStore або Google Play Market);
• офіційний сайт компанії — кнопка «Повідомте нам про відсутність електроенергії»;

Водночас за вказівкою системного оператора НЕК «Укренерго», в Київській області наразі застосовані цілодобові екстрені обмеження електропостачання. Тому частина споживачів зараз тимчасово без електропостачання, відповідно до потреб енергосистеми. Стабілізаційні графіки наразі не діють.

ДТЕК Київські регіональні електромережі докладає всіх зусиль, щоб почергово давати світло по 3-4 години, де це можливо, якщо не буде додаткових обмежень від НЕК Укренерго.

ДТЕК Мережі — основа і підтримка для нормального життя країни та українців. Ми не зупиняємо свою роботу та продовжуємо підтримувати надійність та якість електропостачання для мешканців, підприємств та установ Київщини.

Коментарі