Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДЕПУТАТИ, ПОСАДОВІ ОСОБИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди професійного свята!

Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади.

Висловлюю вдячність усьому великому колективу Виконавчого комітету Обухівської міської ради, старостам, депутатам місцевих рад, усім працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм та відповідальність. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного з нас бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана вам, дорогі жителі, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність в громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати всі негаразди.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров’я, достатку й благополуччя. Нехай непохитна віра в нашу перемогу, щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.

Разом – до Перемоги!

З повагою – секретар Обухівської міської ради Сергій Клочко

Коментарі