Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ, УЧАСНИКИ АТО ТА ВЕТЕРАНИ ВІЙН!

Щиросердно вітаємо вас з Днем Збройних сил України!

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців і всього світу.

Нині тисячі військовослужбовців героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. Військова справа вже притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці “слабкої” статі. Тож цього дня привітання приймають і представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави.

На жаль, війна не буває без жертв, і серед наших земляків є чимало тих, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Низько схиляємо голови перед родинами загиблих.

Дякуємо матерям, які виховали справжніх патріотів! Доземний вам уклін та людська шана.

Українські Збройні сили є і будуть нашою національною гордістю. Сердечно вітаємо усіх військових зі святом та висловлюємо щиру вдячність тим, хто сьогодні захищає територіальну цілісність і національні інтереси України.

Бажаємо вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та непохитної віри у перемогу! Слава Героям! Слава Україні!

З повагою секретар Обухівської міської ради Сергій Клочко та Виконавчий комітет Обухівської міської ради.

Коментарі