Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОБУХІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ СВОГО ГЕРОЯ

Обухівська громада знову в скорботі. Сьогодні в с. Мала Вільшанка в останню путь односельці провели воїна, Захисника України Андрія Миколайовича Савченка.

У березні йому мало б виповнитися 30 років. Так багато не встиг зробити в своєму житті, але зробив найголовніше для Батьківщини, для усіх нас – ціною свого молодого життя наблизив перемогу, захищаючи рідну землю.

Андрій народився у Києві та прожив там чимало часу, але його маленькою Батьківщиною була й залишається Мала Вільшанка, куди він приїжджав до своїх рідних. Тепер він знайшов тут вічний спокій.

За освітою він був юристом, працював в ДТЕК.

Та з перших днів повномасштабної війни з рашистами, був мобілізований. Служив водієм автомобільного взводу підвозу продовольства роти забезпечення. Мав звання старшого солдата.

Виконуючи важливе бойове завдання, вірний присязі воїна, загинув 28 листопада 2022 року на околицях м. Бахмута Донецької області.

Андрій був добрим і вірним товаришем, великою опорою для батьків та рідних. Страшна звістка непоправної втрати лягла великим тягарем на плечі батька Миколи Васильовича, мами Любові Василівни та усіх, хто знав та поважав Андрія.

Для нас він назавжди залишиться справжнім патріотом, мужнім захисником України.

У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя. Висловлюємо щирі слова співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам загиблого.

Царство Небесне, тобі, наш Герою!

Герої не вмирають!

Коментарі