Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Семінар – практикум в Миронівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Сьогодні начальником Миронівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Олегом Сколотою та провідними фахівцями ДПІ проведено семінар-практикум з платниками податків на тему: «Подання звітності в електронному кабінеті платника податків. Порядок використання електронних сервісів ДПС».

Очільник ДПІ довів до присутніх, що в умовах сьогодення паперова форма звітування втрачає свою актуальність, на відміну від електронної. Можливість електронного спілкування забезпечує найпопулярніший сервіс ДПС – Електронний кабінет платника податків.

Наголосив, що Електронний кабінет – це інформаційно-телекомунікаційна система, створена для забезпечення реалізації платниками податків та державними органами своїх прав та обов’язків, визначених Податковим Кодексом України, в електронному вигляді. Офіційна сторінка електронного кабiнету https://cabinet.sfs.gov.ua

Звернув увагу, що цей зручний безкоштовний сервіс працює цілодобово в режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та старт – пристроїв з використанням електронно – цифрового підпису будь якого акредитованого центру сертифікації ключів. Використання Електронного кабінету заощаджує ваш час та позбавить необхідності відвідувати Центри обслуговування платників Державних податкових інспекцій, що скоротить кількість ваших візитів до контролюючих органів. Завдяки функціонуванню

Електронного кабінету, є можливість отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів.

Податківці проінформували платників про актуальність і переваги подання звітності в електронному вигляді, можливості «Електронного кабінету» та на практиці продемонстрували, як користуватися Електронним сервісом, призначенням якого є надання платнику податків можливості реалізувати свої обов’язки та права у сфері оподаткування в режимі on-line.

Наприкінці заходу учасникам зустрічі надано відповіді на запитання та рекомендовано долучитися до інформаційних ресурсів ДПС.

Миронівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Коментарі