Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Порядок реєстрації ПН/РК в ЄРПН та дії платників у разі зупинення реєстрації обговорили під час засідання «круглого столу» на Кагарличчині

У Кагарлицькій ДПІ Головного управління ДПС у Київській області 22 листопада відбулось засідання «круглого столу», під час якого заступниця начальника Кагарлицької ДПІ Світлана ШЕПЕТА обговорила з платниками податків Кагарличчини порядок реєстрації ПН/РК в ЄРПН та алгоритм дій платників податку в разі зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування.

Учасників засідання ознайомили зі змінами, внесеними постановою КМУ від 12.10.2022 року №1154 до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних».

Також під час заходу детально обговорили порядок заповнення таблиці даних платника ПДВ, наголосивши на основних н’юансах та вказали на найбільш поширені помилки, що допускають платники при її заповненні.

Суб’єкти господарювання отримали рекомендації щодо надання пояснень та відповідних документів для розблокування реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено.

Кагарлицька ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Коментарі