Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Як бізнес-клієнти можуть допомогти енергосистемі: поради ДТЕК Київські регіональні електромережі

Через масштабні ракетні обстріли енергосистема країни знаходиться в складному стані. Зруйновані важливі інфраструктурні об’єкти, що призвели до розбалансування системи. Енергетики 24/7 роблять все можливе для того, аби стабілізувати роботу в енергосистемі і у всіх мешканців області було світло. Кожен бізнес-клієнт може підтримати їх, використовуючи електроенергію розумно та помірно. ДТЕК Київські регіональні електромережі підготував топ-5 порад для бізнесу.

Ситуація в енергетичній галузі України залишається складною. Для стабілізації енергосистеми НЕК Укренерго вимушений запроваджувати стабілізаційні відключення в різних областях країни. Починаючи з 10 жовтня на Київщині застосовуються тимчасові обмеження постачання світла. Разом з тим, добровільне скорочення споживання електроенергії бізнес-клієнтів допоможе стабілізувати роботу української енергосистеми після масованих російських обстрілів.

ДТЕК Київські регіональні електромережі підготував топ-5 порад для бізнесу. Виконуючи їх бізнес-клієнти допоможуть енергетикам — уникати аварійних ситуацій через перенавантаження в мережі та забезпечити нормальну роботу енергосистеми. Для цього потрібно:
1. Обмежити підсвітку вивісок, вітрин;
2. Зменшити використання електроенергії офісами;
3. Зменшити використання енергоємних приладів (принтерів тощо);
4. Знизити яскравість освітлення торгових залів та оптимізувати систему клімат-контролю;
5. Зменшити використання фасадної реклами та екранів.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень та кількість відключених клієнтів. Наразі це − найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.

Бережіть себе та рідних! Віримо в перемогу!

Коментарі