Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Спеціалісти ДТЕК повністю відновили світло в Київській області після атаки росії 31 жовтня

ДТЕК повернув електропостачання 300 тисячам родин Київської області. 2 листопада спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі закінчили ремонтні роботи у м. Вишгород Київської області для 16 тис клієнтів, що лишалися без світла з 31 жовтня через атаку росії на об’єкти критичної інфраструктури.

Упродовж 31 жовтня, спеціалісти ДТЕК повернули живлення більшості знеструмлених споживачів – 284 тисячам родин. Сьогодні, 2 листопада, фахівці ДТЕК повністю завершили відновлювальні роботи для мереж, що живлять місто Вишгород. Можливість електропостачання станом на 14.00 забезпечена для 100% міста, 80% мешканців міста вже зі світлом, а ще 20% його буде включено, як тільки НЕК Укренерго дозволить збільшити навантаження на мережі.

Енергетики ДТЕК разом з органами влади, НЕК Укренерго й рятувальними службами зробили все можливе для скорішого відновлення електропостачання. У відновлювальних роботах цілодобово було задіяно 102 спеціаліста ДТЕК Київські регіональні електромережі.

У зв’язку зі збільшенням навантаження на електромережі, просимо відповідально ставитися до споживання електроенергії – вмикати енергоємні прилади по черзі і максимально знизити споживання електроенергії в пікові години з 6.00 до 11.00 та 17.00 до 23.00.

Бережіть себе та рідних!

Віримо в перемогу!

Коментарі