Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

НИЗЬКИЙ УКЛІН НАШОМУ ГЕРОЮ!

І знову трагічна звістка прилетіла в Обухівську громаду.

26 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання в зоні зіткнення перед Кремінною на Донеччині, підірвавшись на протитанковій міні, загинув відданий патріот України, солдат зведеної стрілецької роти в/ч А7301 135-го батальйону ТрО, мешканець с. Семенівка МЕЛЬНІЧЕНКО АНАТОЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ.

Народився наш Герой 22 вересня 1972 року в Семенівці. У 1979 році вступив до 1 класу Семенівської середньої школи, яку успішно закінчив у 1989 році. Активний учасник шкільного життя. Совість класу і всієї школи. Завжди стояв на обороні правди й справедливості.

Далі була служба в армії. Працював у СТОВ «Україна», підприємстві УВП УТОС. Висококваліфікований токар, якого цінували й поважали люди.

Коли в 2014 році над Україною нависла загроза її суверенітету та незалежності, Анатолій відразу пішов боронити рідну землю. Учасник бойових дій в зоні АТО, доброволець тероборони, військовий ЗСУ – такий шлях нашого земляка до своєї Голгофи.

У своєму взводі Анатолій виконував обов’язки спочатку взводного радиста, а пізніше – водія пікапу з важким кулеметом. Він був відповідальним і мужнім бійцем, якому можна було доручити непрості завдання, бо він їх надійно виконував. Толя був душею свого 3 відділення, щирим другом для побратимів, опікуном для покинутих друзів наших менших: собак та котів.

Він був дієвим українським патріотом, хоча ніколи жодного слова не говорив про патріотизм.

Дорогий наш Герою! Ти завжди стояв на захисті добра. Тож нехай Господь прийме тебе до Свого Світлого Воїнства, щоб ти й далі з небес оберігав мир і спокій на землі. Спочивай з миром!

Висловлюємо щирі співчуття дружині Юлії Леонідівні, синам Павлу й Ростику, дочці Тані. Ваш чоловік та батько – справжній Герой, яким завжди пишатиметься Україна, наша

Обухівська громада.

Герої не вмирають! Вони навіки у наших серцях.

Коментарі